Tory Lanez - I Told You Tour
ma 27 mar 2017
København V

Tory Lanez - I Told You Tour

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Hvis man i tour og albumtitlen ”I Told You” aner en triumferende tone fra sangeren og rapperens side, tager man ikke fejl. Når Lanez siger ”I Told You” er det til de folk som ikke troede på ham, som mente at hans drømme var så urealistiske at de var umulige. At være hjemløs, og skulle høre på sine lærere der fortalte ham at han ikke kunne noget, og dertil høre folk sige, at berømmelse ikke sker for folk i deres nabolag. Alt sammen var det med til at forme og skubbe Tory Lanez til det sted han er i dag. Lanez: “It’s like, bro, I told you guys. And I’m not done telling you guys.”

Han har fortalt os det i årevis, faktisk i form af så mange singler, mixtapes og collaboartioner at det burde være umuligt at vi først nu hører om navnet Tory Lanez og ”debut album” i samme sætning. ”I Told You” er den 24-åriges første rigtige album – og hans første udgivelse på Interscope og Mad Love, producer/mentor Benny Blancos label. Det er kulminationen af mangeårige højprofil projekter der allerede har gjort ham til et household navn i R&B og hip-hop. Hvis det er muligt både at være en nybegynder og vis veteran på én gang, så er det hvad Tory Lanez er.

I den kommercielle verden fik han hul igennem i starten af 2015 med den platinsælgende single “Say It”, der nåede toppen af de rytmiske og urban radiolister, og som en pop crossover kandidat, nåede den nummer 23 på Billboard Hot 100. Blandt intelligentsiaerne var Lanez dog kendt for de 15 mixtapes han havde udgivet siden 2009, inklusiv ”Conflicts of My Soul”, den notoriske ”Chixtape” serie, og ”The New Toronto”, der er navngivet efter sin hjemby, som pludselig ligner den hotteste hip-hop kogekedel ingen havde set komme.

I maj måned optrådte han i et pakket Amager Bio, hvor de danske SWAVENATION fans første gang kunne opleve Lanez på dansk grund. Han er en slags folkets mand, underdog’en der ofte refereres til som Drakes tronarving. Tory Lanez’ live shows er noget helt specielt. Han improviserer en del og har ry for, at levere et af de mest energiske shows hiphop’en længe har set, så ikke uden grund at hans europæiske minitour i sommer var bankende udsolgt, inklusiv Londons Electric Brixton.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 250,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event