The Flaming Lips
on 25 jan 2017
København V

The Flaming Lips

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Med 33 års repertoire er der få sider af rockens univers, som amerikanske The Flaming Lips ikke har rørt ved. Med vilde live shows, der igennem årene har indeholdt alt fra alienkostumer og konfetti til helkropsballoner og lysinstallationer, er forsanger Wayne Coyne og resten af bandet blevet associeret med en outreret variation af 60'erne og 70'ernes psykedeliske rocktradition. Det var med albummet ”Yoshimi Battles the Pink Robots”, at The Flaming Lips i 2002 opnåede bred anerkendelse, og i særdeleshed med sangen ”Do You Realize?” markerede The Flaming Lips sig på rockens verdenskort. Inden for det seneste år har bandet gjort sig særligt bemærket med et eksperimentelt samarbejde med popstjernen Miley Cyrus.

I sommer kunne man opleve The Flaming Lips som et af hovednavnene på den første udgave af Heartland Festivalen ved Egeskov slot på Fyn, og det blev som forventet et spektakulært show.

Berlingske Tidende gav koncerten 5 stjerner, og skrev bl.a.:
"Hvis man på forhånd havde været i tvivl om, hvilken version af The Flaming Lips, der ville dukke op på Heartland Festival, kom svaret prompte. I en regn af konfetti og store kulørte balloner sparkede Oklahoma-bandet deres sene aftenkoncert på Lowland-scenen i gang med en af deres helt store signatursange, »Race For The Prize«"

Gaffa skrev:
"Det er en fuld, sanselig oplevelse, publikum træder ind til, når Flaming Lips er på plakaten."

Vi ser frem til en sanselig musikalsk oplevelse til januar, når The Flaming Lips fyrer op under VEGA på Vesterbro.

Døre: 19:00

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* Mere Info UDSOLGT - Venteliste oprettet
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event