Avenged Sevenfold
04 mar 2017
Copenhagen

Avenged Sevenfold

Royal Arena, Copenhagen Detaljer

19:00

Event detaljer

I august måned annoncerede vi koncert med det amerikanske rockband Avenged Sevenfold, i Valby Hallen lørdag 4. marts. Der gik ikke længe før koncerten var udsolgt, og ønsket fra de danske fans om at finde et større venue til rockbraget, er heldigvis lykkedes. Royal Arena i Ørestad er stedet, dato og tidspunkt er uændret, og billetter der er købt til Valby Hallen gælder den 4. marts i Royal Arena, men nu kan flere fans deltage i koncerten.

I 2013/2014 cementerede Avenged Sevenfold deres status som et af verdens fremtrædende headline bands ved at spille udsolgte arenaer i Storbritanien og Europa, inklusiv Londons Wembley Arena, The Hartwall Arena i Helsinki og Forum i Milano. De optrådte også på Tysklands Rock Am Ring samt Rock Im Park, samt et ærefrygtindgydende headline slot på Download Festival 2014. Sidst bandet besøgte Danmark i 2013 spillede de en udsolgt koncert i Falconer Salen.

Avenged Sevenfold overraskede forleden både fans og hele musikverdenen, ved som det første rockband nogensinde, at udgive et ikke annonceret album i både fysisk og digital form. Titlen er ”The Stage” og er bandets syvende studiealbum.

Den sydcaliforniske baserede kvintet bestående af vokalist M. Shadows, guitaristerne Synyster Gates og Zacky Vengeance, bassist Johnny Christ og trommeslager Brooks Wackerman) offentliggjorde nyheden om ”surprise pladen”, mens de live-streamede deres koncert på taget af Capitol Records Tower i Hollywood, CA. Ved dette banebrydende event gav bandet en 3D/360-graders live stream, virtual reality optræden. Der gav fans verden over mulighed for, at se deres show på Universal Music Groups nye VRTGO VR platform, der er drevet af VRLIVEs avancerede teknologi, og dermed opleve Avenged Sevenfolds elektrificerende show som var de der selv, ved denne first-of-its-kind fordybende event.

Fans deltog også i eventet i real life, og overfyldte gader og stræder omkring ”the tower” for at opleve en koncert, som kan forstærke virkeligheden med (AR) teknologi, der gør elementer fra det virkelige miljø langt mere intense med computer genereret sanseinput så som grafik, video og lyd, som dermed er med til at forstærke liveoplevelsen. VRLIVE streamede eventet til 50 Samsung Gear VR headsets på gadeniveau, så fans virtuelt kunne transportere sig selv til scenen på toppen af tårnet. Bagefter fejrede bandet successen sammen med de fremmødte fans, og stillede op til fotografering og fortalte mere om den hemmelighedsfulde album udgivelse.
    
“The Stage” er opfølgeren til Avenged Sevenfolds 2013 udgivelse, “Hail To The King”, der gik ind på Billboard 200 liste som nummer 1. Det er co-produceret af bandet og Joe Barresi (Queens of the Stone Age, Tool).

OM AVENGED SEVENFOLD:    
AVENGED SEVENFOLD opnåede succes verden over med en række populære albums – inklusiv deres 2005 platinsælgende gennembrud ”City Of Evil”, 2007s ”Avenged Sevenfold” der toppede Billboard Alternative, Hard og Rock lister, og to på hinanden følgende nummer 1 på Billboards Top 200 Album chart. ”Nightmare” (2010) og deres seneste ”Hail To The King” – opnåede Diamant, Platin og Guld status for albumsalg i næsten et dusin lande. De har også haft en række top 10 singler af forskellige formater, inklusiv  “Bat Country,” “Almost Easy,” “Scream,” “Nightmare,” “Welcome To The Family,” “So Far Away,” og “Hail To The King,” og “Shepherd of Fire.&rdq

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 480,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event