Trailer Park Boys
on 07 dec 2016
Frederiksberg

Trailer Park Boys

Falconer Salen, Frederiksberg Detaljer

20:00

Event detaljer

I september sidste år indtog de tre Trailer Park Boys, Ricky, Julian og Bubbles scenen på et bankende udsolgt Bremen Teater med deres EVEN MORE Drunk, High and Unemployed Tour, til stor glæde for det danske publikum. De tre originaler forlader igen det lyssky liv i Sunnyvale trailer park, og til december drager de mod København, denne gang sammen med vennerne Randy og Mr. Lahey, når Falconer Salen står for skud med Dear Santa Claus Go F#ck Yourself Tour.

Kultshowet Trailer Park Boys med John Paul Tremblay (Julian), Robb Wells (Ricky) og Mike Smith (Bubbles) i hovedrollerne har siden 1999 haft base i Dartmouth, Nova Scotia, hvor et kamerahold har fulgt drengenes eventyr i Sunnyvale trailer park. Det er der blevet tre film og 9 sæsoner tv ud af.
Ricky, der spilles af Robb Wells er en af de dummeste tv-karakterer, der nogensinde har haft en hovedrolle. Han ved det godt, men er ikke bange for at sprede livsvisdom i citater som »One man’s garbage is another man person’s good ungarbage«. Det sprog kaldes rickyism blandt fans, og det har været et kultfænomen på nettet, siden serien første gang så dagens lys. I 2014 samlede Netflix serien op igen efter 5 års pause, og allerede i foråret 2015 viste Nova Scotia-drengene, at de ikke har mistet kadencen, da 9. sæson fik premiere på Netflix. Der er stadig ingen dato fastsat for sæson 10, men følg med på TPBs hjemmeside hvor der findes trailers for den kommende sæson.
Vi glæder os til et gensyn med de tre Trailer Park Boys; John Paul Tremblay (Julian), Robb Wells (Ricky) og Mike Smith (Bubbles) + deres to venner Randy (Patrick Roach) og Mr. Lahey (John Dunsworth), og deres ucensorerede live show, hvor alt kan ske. Vi håber I er klar til en virkelig underholdende aften i selskab med røvbalden af white trash.

https://www.swearnet.com/
https://www.facebook.com/trailerparkboys/

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 350,00 - 480,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event