ElectriCity

Mere information

Til februar 2016 bliver DR Koncerthusets unikke rammer omdannet til et sandt paradis for alle med kærlighed til den elektroniske musik, når to-dagsfestivalen ElectriCity afholdes for første gang. Med et skarpt udvalg af genrens mest toneangivende artister bliver der budt på en bred palet af legender og opkomlinge.

Man vil kunne opleve en række banebrydende elektroniske kunstnere, som eksperimenterer vildt og voldsomt med deres udstyr, med musikhistorien, og med muligheden for at generere hidtil uhørte lyde i grænselandet mellem det dansable og det musikalsk udfordrende. Alt dette kommer til at udfolde sig i

DR Koncerthusets enestående rammer, der er kåret til et af verdens 10 bedste koncerthuse. Netop Koncerthusets arkitektur og akustik har vundet stor international anerkendelse, og vil derfor gøre ElectriCity til en oplevelse ud over det sædvanelige.   

Den elektroniske musik befinder sig i en ny gylden alder og ElectriCity er en hyldest til både gammelt og nyt blod. Fælles for de optrædende er, at de alle er og har været med til at mediere genrens definitioner – og dermed tiltrukket et publikum, der både tænder på nicherne og er blevet tiltrukket af et festligt musikalsk univers, hvor alle kan være med. Programmets artister, der tæller både DJs og bands, er i stand til at opløse grænserne mellem det eksperimenterende og det lettilgængelige, mellem det rytmisk uimodståelige og det intellektuelt forbavsende.