Videoer

    Mere information

    Bandet blev dannet i Crawley, Sussex i England og spillede deres første koncert i 1978. De har til dato spillet mere end 1500 koncerter, udsendt 13 studiealbummer, adskillige koncertfilm, enkelte livealbummer og nogle soundtrack-sange. Derudover har de udgivet mere end 40 singler, et par boxsets, et par bøger, en Greatest Hits ting, en håndfuld coversange og andet forskelligt.

    I 2019 blev de optaget i Rock’n’Rool Hall of fame, og bandet har haft 13 medlemmer i de 42 år de har eksisteret. Her i 2021 ser besætningen således ud: Robert Smith (vokal og guitar), Simon Gallup (bas), Jason Cooper (trommer), Roger O’Donnel (keyboard) og Reeves Gabrels (guitar).

    I februar 2019 gik The Cure i Rockfield Studios for at indspille 13 nye sange. Samme sommer havde Roskilde Festival æren af The Cure på Orange scene, ligesom bandet headlinede 25 andre festivaler verden over den sommer, deriblandt en rekord med 4. gang på Glastonbury! I september måned tog bandet tilbage til Rockfield Studios og indspillede 7 nye sange. I februar 2020 vandt The Cure Best Festival Headliner ved NME awards i London, og i marts… Covid! Resten af et meget mærkeligt år blev brugt på usædvanlige samarbejder, personlige projekter og det fortsatte arbejde med nye sange... ligesom i 2021.

    Genrer

    Flere Live Nation nyheder